Website Grasboom Amersfoort krijgt binnenkort ‘Atrium’

Het Atrium is het digitale ‘binnenplein’ van ons wooninitiatief en is toegankelijk voor bewoners, ouders-familie en het begeleidingsteam.

Het is een gebruiksvriendelijk communicatieplatform voor iedereen die direct betrokken is. Nadat je bent ingelogd kun je in een besloten omgeving specifieke informatie vinden over ons wooninitiatief.

Je kunt er informatie vinden over de appartementen; de huur; het woon-ABC; contactgegevens; online weekrooster, wie-doet-wat; reglementen; activiteiten; nieuwsbrieven; smoelenboek; foto galerij; enz.

Ook kun je verhalen of ervaringen delen die interessant zijn; bijvoorbeeld over je verhuizing; je huisdier; een hobby of andere wetenswaardigheden die wilt delen.

In het Atrium zal er gaandeweg meer informatie over ons project beschikbaar komen en is er ruimte voor nieuwe ideeën en invullingen.

Er is een redactiewerkgroep samengesteld waarin bewoners, ouders en begeleiders zijn vertegenwoordigd; zij zetten de eerste stappen voor verder invulling van het Atrium.

Binnenkort kunnen bewoners, ouders/naastbetrokkenen en begeleiders van Grasboom Amersfoort een inlogaccount aan maken voor het Atrium.

Zie ook op De Grasboom: Account aanvragen